Sant Valentí, 69 1er 2ª
08221 Terrassa
Telèfon: 93 783 76 28
web produïda per: spsafilms.com © 2011

Homeopatia


La idea bàsica de l’homeopatia, és que el cos humà, està dissenyat per tenir una vida saludable. Pel mateix, aquesta salut depèn de nosaltres. És així, com l’homeopatia, busca en la malaltia, la manera més eficient de curar aquella persona que es troba afectada. Per tant, per mitjà de l’homeopatia, en estudiar la malaltia que patim, sabrem com estimular el cos, perquè aquest se’ns curi. Ja que com a finalitat, l’homeopatia busca potenciar el sistema immunològic, perquè aquest acabi guarint al propi pacient.

Fisioterápia


La Fisioteràpia o teràpia física és una de les ciències de la salut dedicada a l’estudi de la vida, la salut, les malalties i la mort de l’ésser humà des del punt de vista del moviment corporal humà, es caracteritza per buscar el desenvolupament adequat de les funcions que produeixen els sistemes del cos, on el seu bon o mal funcionament, repercuteix en la cinètica o moviment corporal humà. Intervé quan l’ésser humà ha perdut o es troba en risc de perdre o alterar de forma temporal o permanent l’adequat moviment i amb això les funcions físiques mitjançant l’ús de tècniques científicament demostrades.

Video Entrevista Merce Oriol


No tractem malalties, tractem persones. I com que tots som diferents, estudiem i adaptem els tractaments a cada cas en particular. Després d′una àmplia experiència, hem anat incorporant les tècniques més apropiades a fi de poder resoldre els problemes que ens afecten amb més freqüència, de la manera més efectiva i evitant en la mesura del possible els efectes secundaris. Els bons resultats obtinguts en aquests anys ens han portat a minimitzar la utilització de fàrmacs i a anar ampliant el ventall de possibilitats terapèutiques naturals.