La nostra visió

Qualsevol patologia acostuma a tenir un període més o menys llarg de desenvolupament. És interessant incidir en aquesta fase.

Per tant, hem de dedicar el temps necessari al recull de dades i a elaborar una història clínica completa del pacient. Qualsevol símptoma, per lleu que sigui, és important. També ho son els hàbits de vida, estats d’ànim, situació vital...

Com ho fem?

L’exploració clínica aporta una gran informació. No ens podem saltar cap pas. I a partir d’aquí cal fer l’estudi necessari amb proves de laboratori, radiològiques, etc.

No perdem de vista que l’estudi de la constitució biològica de cada pacient ens indica la predisposició a patir determinats trastorns. Aquest punt és important, ja que permet avançar- nos una mica a l’hora d’orientar sobre el que més li convé fer a cada persona. D’aquí ve la necessitat de tenir ben determinats els hàbits de vida.

Disposem també de l’ELECTROSEGMENTOGRAMA, com a prova complementària que ens permet mesurar desequilibris orgànics en la seva fase inicial.

Com ho fem?

40 anys d'experiència

L’experiència de molts anys ens ha dut a treballar d’una forma rigorosa i analítica. Les tècniques utilitzades actuen de forma ràpida i eficaç.

Contacta amb nosaltres

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies.